Tractoren

Verkoop en onderhoud

Een trekker… veel verschillende merken en modellen, om nog maar te zwijgen over alle opties en uitvoeringen. Welke chauffeur wordt er nu niet blij van een prachtige trekker die precies aan zijn wensen voldoet?

Wij verkopen en onderhouden verschillende merken tractoren, maar het Finse merk Valtra voert de boventoon. Al jaren lang worden deze kwaliteitsmachines door ons verkocht.

Indien u op zoek bent naar een Valtra, McCormick of een ander merk, nodigen wij u graag uit om daarover contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze.

Naast de verkoop van deze tractoren kunt u ook voor service, onderhoud en onderdelen bij ons terecht.

Valtra A-serie 75-135 pk

De kleine reus die de dag redt.

Met de A-serie krijgt u een compacte tractor die een hoge productiviteit en de hele dag comfort biedt. De cabine is ergonomisch en stil en geeft u uitstekend zicht in alle richtingen.

Valtra G-serie 105-135 pk

Wat de taak ook is, de G-serie biedt een complete, multifunctionele oplossing voor uw dagelijkse behoeften. Het heeft een geavanceerde hefinrichting en effectieve werkhydraulica. Het HiTech-model biedt  een open center hydrauliek. Hoge pompcapaciteiten (100/110 l / min) garanderen snelheid, gebruiksgemak en complete werktuigcontrole.

Valtra N-serie 135-201 PK

De machtige en toch compacte Valtra N-serie is het wendbare werkpaard van de Valtra familie, ontworpen met ergonomie en comfort om makkelijk en productief te werken met uw tractor. de LED dagrijverlichting verhoogd de veiligheid bij weggebruik. Een robuuste en betrouwbare machine, de N-serie is groot waar het er toe doet.

Valtra T-serie 155-271 PK

Wanneer u meer nodig heeft van uw machine, dan is de T-serie de ultieme precisie tool met veel spierkracht. Perfect zicht rondom betekent dat u totale controle over uw land heeft vanuit de cabine. Door de technologie het werk te laten doen, kunt u er op vertrouwen dat elk aspect van uw werkdag wordt afgehandeld door een T.

Valtra Q-serie 230-305 PK

De Q-serie is een plezier om mee te werken en een droom voor de bestuurder. Hij biedt de perfecte combinatie van vermogen, praktische bruikbaarheid, precisie en prestaties voor meer efficiëntie en winstgevendheid. De Q-serie is een kwaliteitstractor met een hoofdletter K.

Valtra S-serie 290-405 PK

Bestuur uw trekker van de S-serie vanuit de unieke Valtra SmartTouch armsteun. Alle trekkerfuncties zijn hiermee gemakkelijk te bereiken en de functieknoppen en gebruikersprofielen zijn volledig aan de gebruiker aangepast, waardoor de S-serie ideaal is voor uw individuele behoeften.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Bel, WhatsApp of mail en wij helpen u graag verder!